Gjester

Vi jobber med informasjonssiden om spesial-gjestene våre! Følg med.

Retro:

 • Nerdelandslaget med Stian Blipp og Andreas Hedemann Kun søndag
  Den nye podcasten Nerdelandslaget med Stian Blipp og Andreas Hedemann kommer til oss på søndag for å holde live podcast. Kl: 12:00 braker det løs på panelrommet.
 • David Wise lørdag / søndag
  David Wise er en bauta i spillbransjen. Som inhousemusiker for det britiske spillselskapet Rare har han stått bak musikken til store spill som BattleToads, Donkey Kong Country-serien og nyere spill som Yokaa-Laylee. David har alltid med seg saxofonen på tur, og er kjent for å fremføre en og annen snutt fra sine kjente spill.
 • Kevin Bayliss lørdag / søndag
  Kevin Bayliss startet som grafisk designer i Rare i 1987. Han har blant annet designet karakterene fra Donkey Kong Country, Battletoads og Killer Instict. De er sistnevnte han er mest kjent for. Senere har han vært med på blant annet Yooka Laylee.
 • The Retro Hour (Dan og Ravi) lørdag / søndag
  The Retro Hour har på få år rukket å bli en av verdens beste retro-podcaster. Gutta fra Newcastle har intervjuet noen av de største i bransjen, og er fast inventar på de største retromessene i Storbritannia. Nå tar de turen til Norge for første gang, og blir med å lede flere av våre paneler, som de også gjør i England.
 • Chris Marlow lørdag / søndag
  Chris Marlow er en av skaperne bak det legendariske Nintendo 64-spillet Conkers Bad Fur Day. Han er hobby-operasanger og har stemmen til bossen The Great Mighty Poo i spillet. Han er fortsatt i spillbransjen som utvikler, og jobber i dag i selskapet Gory Detail med spillet Sea of Thieves.
 • Shawn Pile lørdag / søndag
  Shawn Pile jobbet med Chris Marlow på Conkers Bad Fur Day til Nintendo 64. Han jobber fort tiden i Gory Detail hvor han blant annet var med å utvikle spillet The Unlikely Legend of Rusty Pup.
 • David Doak lørdag / søndag
  David Doak er en publikumsfavoritt på Retrospillmessen. Han arbeidet blant annet på det legendariske GoldenEye 007 til Nintendo 64, hvor han kjennes igjen som karakteren Dr. Doak. Doak har også arbeidet på det kjente spillet Timesplitters, og Haze.
 • Slopes Game Room lørdag / søndag
  Daniel Ibbertson står bak Slopes Game Room, en av Storbritannias mest populære retro-youtubere. Spesialiteten hans er spill-dokumentarer, og han står blant annet bak den ekstremt populære "The Complete History of Streets of Rage". Daniel er fast inventar på de store spill-panelene i England, og nå tar han turen til Norge.

Norske gjester:

 • Øisteins Blyant lørdag
  Den kjente illustratøren kjent fra barne-tv kommer til Retrospillmessen på lørdag for å holde tegneshow. Det blir tegning av spillfigurer, autografer og mye mer. OBS! Kun lørdag
 • Daniel og Simen lørdag
  Daniel og Simen er to kjempepopulære youtubere og streamere fra Stathelle. De er kjente for å stå opp mot netthets, og fikk i våres sin egen dokumentar på NRK. De kjører meetup på Retrospillmessen på lørdagen. OBS! Kun lørdag [Youtube-kanalen]
 • Preben Fjell lørdag / søndag
  Preben Fjell er kjent fra YouTube-kanalen Prebz og Dennis, og som talsperson for Multicom. Du møter Preben på Retrospillmessen både lørdag og søndag. Mest sansynlig er han i området for barneaktiviteter hvor vi både har Minecraft-konkurranse og andre aktiviteter.
 • [AVLYST] Nils Axle Kanten (tegneserien Hjalmar) lørdag / søndag
  Nils Axle Kanten har måttet avlyse pga sykdom.
 • Ignorance (Nora) lørdag / søndag
  Streameren Ignorance også kjent som Nora tar turen til Retrospillmessen i år. Ignorance har blitt en megapopulær streamer på Twitch, og fått presseomtale i blant annet Sandefjords Blad. Twitch-kanalen hennes finner du her:https://www.twitch.tv/ignorance