Turneringer

På Retrospillmessen 2019 kjører vi to hovedturneringer, med masse småkonkurranser.

lørdag får vi gjen besøk av Neo Geo World Tour, hvor du kan delta i flere turneringer rundt slossespill-serien King of Fighters. På søndag får vi besøk av Tetris World Championship, som er den offisielle verdensturneringen for Tetris. i

Les mer om turneringene, påmelding og tidspunkt under.

Neo Geo World Tour med fete premier

Slossespill-turneringen kommer tilbake

I fjor fikk vi besøk av Neo Geo-gjengen for første gang, og nå kommer de tilbake med en ny turnering. På lørdag (22. juni) skal det kjempes om finaleplass i Neo Geo World Championship i Taipei, Taiwan. Du kan vinne en plass på Retrospillmessen!

Det vil foregå to turneringer; en i spillet King of Fighters 98 (Nintendo Switch / Neo Geo), og en i King Of Fighters XIV (PS4).

Du kan melde deg på turneringene på challonge her.

Metal Slug highscore attack

Gjengen kjører også i gang et highscore attack i Metal Slug med noen fete premier!

Classic Tetris World Championship

Kvalifiser deg til finalen:

I år blir Retrospillmessen ett av ytterst få stoppesteder for den offisielle internasjonale Tetris-turneringen. På søndagen (23. juni) kjører vi både en proff-turnering hvor du kan vinne en plass i finalen i Classic Tetris World Championship.

I tillegg kjører vi en amatørturnering samme dag med fete premier.

Påmelding skjer på Retrospillmessen, så husk å møt opp tidlig hvis du vil delta!

Classic Tetris World Championship

Uoffisielt dansemaskin-NM for nybegynnere og proffe

Bli med i uoffisielt dansemaskin-NM!

På søndag 23. juni arranger vi turnering for nybegynnere og proffe 🕺💃 Turneringen starter søndag 12:00, med påmelding senest 11:30, så møt opp tidlig :)

PS: Har du lyst til å øve, eller finne ut hvor god du er? Maskinene er spillbare for alle hele lørdag, og mye av søndag. Maskinene er gøy for barn og voksne i alle aldre! * Turneringen vil foregå på Dancing Stage Euromix 2 * bildet er fra Retrospillmessen 2018