Hva skjer

På Retrospillmessen finner alle noe de synes er gøy. Fra Retrospill, til shopping, indiespill, foredrag og Q&As, moderne gaming, og til og med roboter.

En reise i spillhistorien

Dette er den viktigste aktiviteten på Retrospillmessen, og selve grunnlaget i alt vi gjør. Ta en reise med venner og familie i Retrospillenes rike historie, helt fra Atari 2600 på 70-tallet, den første Nintendoen, obskure maskiner som Atari Jaguar, og kjente og kjære Nintendo 64.

På reisen spiller du klassikere som Super Mario 64, Zelda: Link to The Past, E.T, Giana Sisters, Mario Kart, Pokemon og mye mer!

Obs! Du finner også en egen fantastisk stand for retrodatamaskin-historie!

Gamle datamaskiner

Er gamle datamaskiner din greie skal du vite at få andre steder ser du fler maskiner fra datamaskinenes historie.

På Retrospillmessen opplever du alt fra VIC-20 til Amiga, ZX Spectrum og andre kuriositeter!

Barne-aktiviteter

På Retrospillmessen er hele familien velkommen, og vi har hauger av artige aktiviteter for alle aldre. Hos oss finner du et eget område for barneaktiviteter, hvor vi perler, gir ansiktsmaling, spiller Minecraft, lærer å tegne og mye mer.

En favoritt blant alle barn, og et av våre mest populære tilbud!

Marked

På Retrospillmessen får du kjøpt akkurat det du trenger av gamle retrospill, t-skjorter, leker, tegneserier og til og med Japansk godteri!

Hos Neo Tokyo finner du unikt Japansk godteri, Zoo Comics har de beste tegneseriene, og Retrospillmiljøet disker opp med salg av fungerende retrokonsoller og spill.

Utstillinger

Det bugner over av spennende utstillinger på Retrospillmessen. Ikke bare stiller vi ut sjeldne retrospill og maskiner, men du finner også sjeldne leker og til og med LEGO.

Bildet er tatt fra Brikkelaugets enorme og veldig populære LEGO-utstilling.

Sponsorer og samarbeidspartnere

logologologologologologologo
logologologologologologologologologologologologologologologologologologologologo